STEEGSCHE VELDEN

 

Lokatie
Best

Opdrachtgever
Gemeente Best


De wijk Steegsche Velden ligt aan de noordrand van de gemeente Best. Als aanvulling op het stedenbouwkundig plan "van Best tot Bos" is er gewerkt als supervisor bij de architectonische uitwerking van de 200 woningen die binnenkort worden gebouwd.


Het project heeft een vervolg gekregen met de uitwerking van de openbare ruimte rondom de vrijstaande, halvrijstaande en rijwoningen.
De 200 woningen zijn ontworpen binnen een dorpse opzet met kleine, smalle straatjes, groene houtsingels, intieme pleintjes en een lange slingerende bomenlaan.


Het resultaat is een afwisselende wijk vlakbij de natuur en dichtbij de voorzieningen van Best en omliggende dorpen en steden met veel verassende plekken om steeds opnieuw te kunnen ontdekken.